Budakova: Unë e ndihmova filmin “Shok”

Budakova: Unë e ndihmova filmin “Shok” Halil Budakova Halil Budakova Regjisori, aktori dhe skenaristi kosovar Halil Budakova ka thënë se filmi “Shok” nuk do të ishte realizuar pa qenë ndihma e tij. “Filmi është xhiruar…By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close